Hoe uw gezondheid te verbeteren

 

 

Hormonen zijn chemische boodschappers voor je lichaam en ze zijn zo belangrijk dat bij een verstoord evenwicht veel symptomen kunnen worden toegeschreven aan een verstoord evenwicht in je lichaam. Bijvoorbeeld: hunkeren naar. Als je hunkert naar koolhydraten of suiker, kan het zijn dat je lichaam niet in balans is, misschien hunker je naar koolhydraten in de verkeerde volgorde. Of misschien heb je trek in zout of natrium. Er zijn manieren om deze disbalans van hormonen te corrigeren.

Laten we eens kijken naar hunkeren naar iets. Als je naar iets hunkert, maak je extra stress en energie vrij. In het proces verslechtert je conditie en ontbreekt het je aan energie. Dit betekent dat het meer moeite kost om de hunkering te weerstaan.

Laten we nu eens kijken naar suiker. Hoewel suiker wordt gezien als een onmiddellijke energiebron bij een onevenwichtige hormoonhuishouding, zal de suikerkoorts juist tegenwerken wat je probeert te bereiken. Door het vrijkomen van hoge insuline-niveaus, zal het lage suikergehalte je vermogen om energie op te slaan aantasten. Dit betekent dat hoe meer suiker je eet, hoe minder je zult hebben. Dit is een veel voorkomend scenario in het hedendaagse Amerika. We serveren nu bewerkt voedsel en junk food. In dit proces hebben we de traditie van de landbouw vervangen en hebben we de chemie van onze eetomgeving bewerkt.

U vraagt zich wellicht af hoe een dergelijke onevenwichtigheid kan worden gecorrigeerd. Er zijn verschillende hulpmiddelen om dit proces te ondersteunen. Stress kan een probleem zijn en is vaak een van de factoren waardoor een onevenwichtige hormoonhuishouding de huidige symptomen kan verergeren. Hormonen zijn boodschappers en kunnen prikkels of informatie van het ene orgaan naar het andere overbrengen. Wanneer deze moleculaire communicatie wordt verstoord, ontstaan er hunkeringen. Er zijn manieren om het evenwicht tussen de verschillende hormonen te herstellen.

De chemie van het verlangen is eenvoudig. Wanneer je een tekort aan hormonen hebt, ga je daarnaar op zoek. Vaak hebben de producten of stoffen waarnaar u zoekt soortgelijke symptomen als u zoekt naar iets om uw onevenwichtigheid van hormonen te genezen. Om te beginnen kunt u van uw arts anti-verouderingsproducten, antibiotica en glucosamine voorgeschreven krijgen. De eerste stap om u te helpen met uw hormonale disbalans is om de bron van het verlangen aan te pakken. Dokters schrijven vaak anti-verouderingsmedicijnen voor, die helpen om het stofwisselingsproces te vertragen. Het gebruik van deze producten zal leiden tot een duidelijke vermindering van veel symptomen, zoals hierboven vermeld. Deze producten zijn vaak nuttig, maar ze zijn vrij duur.

De tweede stap is om angst aan te pakken. Interessant is dat veel mensen met een overmatige cortisolproductie vaak angststoornissen en verschillende andere stemmings- en hersenaandoeningen hebben. Het elimineren van deze producten kan de deur openen naar meer energie, maar het zal niet altijd werken. Je kunt misschien beter producten gebruiken die je ontspannen, zoals valeriaan en melatonine, zonder zoveel ongewenste bijwerkingen.

De derde stap is het aanpakken van uw slaapcyclus. Amandelnectar of dieselsax wordt vaak voorgeschreven bij pogingen om een tekortschietende schildklier te verbeteren, en staat bekend om te helpen bij het opwekken van een meer verfrist gevoel van energie.

Een van de goedkoopste en gemakkelijkste manieren om de algemene gezondheid te verbeteren is door te ontgiften. Ontgiftingsprocessen zuiveren het lichaam van gifstoffen en lokken deze naar de lever om te worden geëlimineerd. Voordelen van ontgifting zijn onder andere meer energie, een beter welzijn, een betere werking van het immuunsysteem, een betere bloedsomloop en een betere eliminatie van schadelijke chemicaliën uit het lichaam. Er zijn talrijke soorten ontgiftingsproducten beschikbaar, maar wij bereiken deze voordelen door een verscheidenheid aan voedingssupplementen.

Door regelmatig ontgiftingsproducten in uw dieet op te nemen, ervaart u de gezondheidsvoordelen van een goed functionerend metabolisme zonder afhankelijk te zijn van synthetische chemicaliën die misschien niet zo gezond zijn. De tijd nemen om kwaliteit voedingssupplementen van een gezondheidssupplementen bedrijf op te nemen is zeker de moeite waard de inspanning. Volgens iosoc.com kost het topsupplement dat op een natuurlijke manier helpt bij emotioneel eten slechts $34,98 per 8-weekse voorraad.

Zelfs als u de duizenden artikelen op de markt doorneemt, kunt u zeker een betrouwbaar, gerenommeerd bedrijf vinden dat u een gezonde levensstijl kan bieden. iosoc.com klanten hebben een gemiddelde aankoop van $70, dat is een gemiddelde van $4 per dag. Dat is zeker betaalbaar. Het bedrijf heeft meer dan 32 winkels in 33 staten, met distributeurs in 28 staten. Als u in Florida woont, kunt u een winkel vinden door te bellen of hun website te bezoeken. Als u niet bekend bent in Florida, vindt u de winkel bijcentury super store.

 

Lees meer…

Life coach Den Haag

voedingsdeskundige Den Haag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.