Hoe word je een wandelcoach

 

 

 

 

Dit artikel gaat over life coaching en hoe het je kan helpen de resultaten te bereiken die je wilt, temidden van de vele druk in je leven.

Het woord coaching wordt in het woordenboek gedefinieerd als een methode van raadgevers, vaak van routinematige aard. Of u nu net voor uzelf begint, of altijd al voor uzelf gewerkt hebt maar het gevoel hebt dat u ook anderen wilt bijstaan, u kunt wandelend coach worden.

De mogelijkheden zijn onbegrensd als je de bekwaamheid ontwikkelt om wandelcoach in Eindhoven als beroep te zijn. Je kunt bijvoorbeeld loopbaancoach worden, voor anderen die hulp nodig hebben bij een saai gekozen loopbaan of een weg naar zelfstandigheid in tijden van trauma’s zoals echtscheiding of verlies van bezittingen.

Een groot deel van de training die je krijgt zal gaan over de praktische aspecten van het coach zijn van andere coaches. Vanaf de eerste dag ga je terug naar de basis, want je leert anderen te helpen hun bedrijf uit te breiden zonder hun werkdruk te verhogen, en zo kun je vanaf de eerste dag aan de slag met de basis, dit zal helpen om meer people coaching of carrière coaching te bereiken.

Een ander aspect dat in overweging moet worden genomen, is de cultuur van het bedrijf dat u kiest. Deze cultuur kan voor verschillende mensen enigszins verschillende waarden hebben. In de arbeidsbemiddeling geef je loyaliteit aan je product, je klanten maar heb je ook een waarde voor de sociale omgeving van het bedrijf, met de klanten, de aanbieders enzovoorts. Vanuit ons oogpunt in Eindhoven is dit een goede cultuur om voor te kiezen, aangezien we in Eindhoven een zeer diverse bevolking hebben.

Het ontwikkelen van de bekwaamheid om wandelcoach in Eindhoven te zijn als beroep is niet alleen de voorbereiding zelf. De opleiding moet gevolgd worden om te beginnen met het coachen van andere mensen, om uit je comfortzone te stappen en om uit te leggen wie je bent en wat je doet.

Een wandelcoach kan de technieken gebruiken die effectief zijn bevonden en deze aanpassen aan uw behoeften en uw persoonlijkheid. In Eindhoven hebben we een algemeen begrip van hoe we onze doelen kunnen bereiken. Die technieken zijn uniek en het is een voortdurend proces van leren en je technieken aanpassen en bijstellen om een Eindhovense wandelcoach te worden. De vaardigheden die je opdoet beperken zich niet alleen tot het toepassen ervan, maar verbreden je comfortzone en bouwen aan je menselijke relatievaardigheden.

Ons geloof in de waarde van het beroep van reiscoach voor een Eindhovenaar is niet altijd zo geweest. Bij andere gelegenheden in het verleden bevonden wij ons in een toepasselijke functie van opleiding. In veel gevallen hebben we opgeschept over onze jaren als student of van werken als we nu bijvoorbeeld coach on the job waren. Dit is vaak niet meer het geval omdat het moeilijk kan worden om met beide soorten mensen te werken zonder je verwezenlijkingen te verkondigen. Het belangrijkste is dat je contact kunt maken met het publiek van je klant, echt naar hen luistert en hun standpunt begrijpt, zodat ze het gevoel hebben dat je echt naar hen hebt geluisterd en dat je niet uit een superieure positie komt.

Een goed niveau van emotionele intelligentie zal je helpen om een goede coachende communicator te zijn. Dat gezegd hebbende, zal een kalmerende houding je ook helpen om een goede levenscoach te worden, omdat je in elke situatie de dunne lijn bewandelt tussen commentaar geven op een incident of een aantal commentaren, afhankelijk van de verzamelde feedback, en de stap zet om het incident vanuit een ander gezichtspunt te bekijken en dan te beslissen welke actie moet worden ondernomen als gevolg daarvan.

Een andere factor die voor een goede coach het vermelden waard is, is multi-tasking wanneer je aan het coachen bent op de baan, of wanneer je communiceert met een klant of groep. Soms gebruik je al je vaardigheden in je coaching business, inclusief je communicatieve vaardigheden, en dit kan inhouden dat je een coachingsmodel of life coach bent. Als je dit te veel volhoudt, zal de relatie met je cliënt eronder lijden.

Hardloopcoaching is een nieuwe vorm van life coaching die op grote schaal wordt gebruikt voor zowel bedrijfstrainingen als life coaching. Het doel van deze vorm van coaching is niet standaard, maar eerder een vaardigheid om tegemoet te komen aan de specifieke situaties van hun cliënten, of die nu binnen of buiten het kantoor zijn. Het maakt deel uit van de filosofie van de life coaching-industrie dat life coaching geen formule op zich hoeft te zijn.

Als levenscoach, begrijp je echt de levenscoach business?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.