leidinggevende 2009.

 

 

 

 

bewust en bewust

bepaald

en

gepassioneerd, enthousiast en gelukkig

bewust van je toestand van welzijn

hartstochtelijk en enthousiast, enthousiast en vastberaden

en

succesvol.

In ons kunnen we nog steeds een plaats vinden die ons in staat stelt met ons hele hart te leven. Utre Baktering zegt dat we onze hele geest kunnen gebruiken, terwijl we leven in een toestand die ons in staat stelt de waarheid van een gebeurtenis of toestand waar te nemen. Onze gedachten zijn echter geconditioneerd. Wanneer we leed ervaren, proberen we onze gedachten te onderdrukken door ze te ontkennen of te veranderen. Dit is het gevolg van onze eigen angsten en onzekerheden. Utrechen zegt niet dat het niet goed is om je gedachten en gevoelens te veranderen. Ze zegt echter wel dat het een positieve activiteit is om beide te kunnen doen. Ze zegt dat we niet depressief zijn als we ons met gevoelens verbinden, maar als we ons alleen met gedachten verbinden.

Zij definieert depressie als “wanneer we over dingen blijven nadenken en we vastzitten zonder te bewegen”. Toen we opgroeiden leerden we te leven op een bepaalde plek in onze comfortzone. Zoals veel baby’s in Utreruck, leerden we heel snel dat dit soort leven veilig was en dat het goed was. We proberen te veranderen als we opgroeien, maar het zijn degenen die opgroeien met zichzelf op een plek die ze zelf kiezen, die uiteindelijk een verschil maken in de wereld. Zonder zich los te maken van zichzelf als ze opgroeien, blijven ze ook vastzitten in een universeel patroon. Utreken zegt dat we ons moeten verbinden met ons eigen pure zelf wanneer we naar plaatsen gaan die onze grenzen zouden kunnen verleggen en een verandering in het leven zouden kunnen forceren. Het is belangrijk om doortastend en moedig te zijn en flow te hebben…. als een vogel. Andere mensen zullen met je vechten en uiteindelijk zul je samen groeien en van je omgeving een plek met harmonie maken. Utreken zegt dat we moeten spelen om te winnen. Geïnspireerd in het leven, zegt ze dat we de innovatieve marketing en ontwikkeling nodig hebben die de wereld helpt. Ze zegt dat we stuurloos ronddraaien en dat de reis van ons eigen hart geleid moet worden door de wetenschap dat deze reis het waard is om geleefd te worden.

Nogmaals, ons eigen leven en welzijn zijn direct verbonden met de mensen met wie we ons leven delen of in dit leven verbonden zijn geweest. De mensen die ons de kans geven om ons met ons hart te verbinden en echte verbinding met anderen te creëren. Ze zegt dat als we dat soort relaties in ons leven hebben, we niet alleen onze eigen reis leven, maar ook bijdragen aan de ontwikkeling van de wereld. Met dit perspectief leeft zij ook haar passie. Dit Oprah-achtige perspectief is terug te vinden in haar boek Self Made Woman, waarin ze zegt dat we verantwoordelijkheid moeten nemen voor ons geluk. Als het slechts een gevoel op afstand is, dan stelt ze jezelf in vraag, als je je hulpeloos voelt, dan zegt ze dat je niet zo machtig bent. Ze moedigt mensen aan om moedig te zijn en vragen te stellen over wat hen in de weg zit. Dit kan je de juiste antwoorden geven over wat de oorzaak is dat je besluiteloos bent, of activiteiten uitstelt. Tijdens haar life coaching sessies leerde ze dat zij het soort persoon was dat andere mensen kon helpen, en dat is tot nu toe vele malen gebeurd. Toen mensen haar vroegen wat ze zou doen als ze de loterij won, antwoordde ze dat ze alleen zou reizen en gewoon elke dag een dutje zou doen.

Je hebt niemand nodig om je gelukkig te maken, je moet je ware authentieke doel leven en anderen inspireren om hetzelfde te doen. Zoals je dagelijks in je leven ervaart kunnen de woorden “leef je hart uit” een prachtig, transformerend leven teweegbrengen. Utrechen zegt dat wanneer je ‘je waarheid’ spreekt, dat je dan ‘leeft met het einde voor ogen’ en bedoeld bent om ‘doelgericht’ te leven.

Voor veel leiders en managers zijn er ook hulpmiddelen voor life coaching beschikbaar. De American Society of Training and Development (ASTD)24:3-8websites biedt een gratis download aan over hoe je een succesvolle executive coach kunt worden via een certificaatprogramma. Als u geïnteresseerd bent en meer wilt weten over wat u kunt krijgen op een certificaat programma voor uzelf of voor uw organisatie, kijk dan op de website ophttp://www.astden.ca/cderes.

Utrechen biedt op nieuwjaarsdag een gratis nieuwsbrief aan, genaamd iDe zombies. Het bevat enkele tips over het vinden van een coach en het delen van je vindingrijkheid voor succes met anderen.

Tot slot juich ik de nieuwe handelsvrijdag toe die de wereld heeft geïntroduceerd. Het is een prachtige manier om feest te vieren!

Yvonne spreekt op de Association of Festivistic Practitioners (AFEP) 2009. De komende conferentie wordt gehouden in Shapiro neocherbiuses Hall 18:

Utre stereo opduikt tijdens de tv-bijeenkomst de World Economic League van islamitische grijze selfies veroudering kampioen. Het is een PDS van de kiezers van de 21ste eeuw.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.