risicosoftware

 

Voedselveilig is de nieuwe AGF-software voor risicobeheer en management van voedselveiligheid, in het veld of in de detailhandel/grootvoedingsomgeving.

De software bevat functies voor de communicatie tussen verwerkers en verladers, afnemers en eindgebruikers/consumenten. De software is gebouwd met 100% commerciële doeleinden in gedachten, met een langetermijnvisie. De 860 verwerkers van geneesmiddelen (vitaminen, mineralen, aminozuren, enzymen en probleemoplossende elementen) hebben de software de afgelopen 17 jaar ontwikkeld. De software is getest op een groot aantal producten om mee te werken en is opgenomen in de AGF New Product Licence door de Duitse landbouwinspectie. Allertility is gepatenteerd door theutes Om de vruchtbaarheid en de mondgezondheid te bevorderen.

De AGF richt zich op de ontwikkeling van nieuwe producten, software en een vorm van accreditatie voor testlaboratoria. Verwacht wordt dat de commercialisering van de procédés voor een aanzienlijke nieuwe groei in Europa zal zorgen, met name in de chemische levensmiddelenindustrie.

Tasmafiori, een in Zweden gevestigd bedrijf, kocht vervolgens het merk “Agico” in Europa. Het is weinig bekend in de VS, maar in Zweden is het populairder dan Saife. Agico is nu een onafhankelijk bedrijf met een eigen fabriek in Zweden. Het produceert verpakte voedingsmiddelen voor babyvoeding, voedingssupplementen, en binnenkort ook verrijkte zuivelproducten.

De voorzitter van de Europese groepering voor GA, de heer Anil Singhal, Ref: “De toekomst van de voedselzekerheid in Europa hangt af van de geloofwaardige en duurzame rol die agrobiotech speelt, met name op gebieden als landbouw en voedselveiligheid”.

De verspreiding van biotechnologie kan gevolgen hebben voor de voedselveiligheid, de Chemisch Biologische Defensie, en het Ministerie van Landbouw, voornamelijk het Nationaal Biologisch Programma. De huidige aandacht richt zich op de onvolkomenheden van de conventionele voedselproductie, zoals het vermijden van conventionele bestrijdingsmiddelen, Basilicum en Aardappeloliën en de versterking van de huidige normen voor de etikettering van levensmiddelen.

Het publiek moet waakzaam zijn en zijn regeringen houden aan hun beloften om de Food Safety Modernization Act, 2010, die momenteel in behandeling is bij het Amerikaanse Congres, te hervormen. Deze wet is bedoeld om twotleigassiumnitraat (noem het geen “potatoeaat”) en vitamine B 6, of “vitamine B12,” te bereiken door toe te staan dat onveilige stoffen worden gebruikt bij de verwerking van voedsel. mashlab en andere bedrijven gebruiken “natuurlijke” filtratie en koeling om vlees, eieren en groenten te voorkoken en voor te bereiden; en zorgen voor een “veilige” toestand waarin bestraalde producten kunnen worden verkocht.

Dus die potentieel schadelijke stoffen vermenigvuldigen zich nog steeds en stromen door. HunClean SupplementsandConclusion kan u helpen een stap voor te blijven.

Schoon Water

Schone lucht

Schone Maaltijd betekent het vermogen om de voedingsstoffen te verteren en op te nemen in een vorm die het lichaam kan gebruiken.

Eet vers voedsel van hoge kwaliteit.

Eet alleen biologisch of natuurlijk geproduceerd voedsel.

Neem een soort multivitaminen- en mineralensupplement.

Drink veel water.

Gebruik chemisch-vrij, gechloreerd leidingwater.

Zit je hoofd vol met ongezond voedsel?

Evenwichtige ph en pH.

Mengt geen soorten voedsel.

Mengt geen oliën.

Calorie overschot (skelet energie) ten opzichte van onderhoud (verbruikte calorieën).

Indigestie (ontsteking) of absorptieproblemen.

Periodieke mucositis (droge en pijnlijke mond en keel).

Diarree (verstoorde spijsvertering).

Onregelmatige hartslag.

Concentratieproblemen.

Gastrisch of intestinaal gas.

Flatulentie (gaslekkage in de dikke darm).

Brandend maagzuur (branderig gevoel in de lage slokdarm als gevolg van een ontstoken spijsverteringsbuis).

Misselijkheid (wanneer de maag vol zit met voedsel en er niet genoeg verteringssappen zijn).

appalient hyperaciditeit (combinatie van te veel voedsel en onvoldoende spijsverteringssappen).

Tand catarrh(betoverende geur in de mond).

Oedeem (verhoogde hoeveelheid vocht in het lichaam).

Overtollig kwik (kwikvergiftiging).

Vasthouden van vocht (hoog watergehalte in het lichaam).

Verminderd zicht.

Doodt nuttige bacteriën.

Vertraagt de celregeneratie en -groei.

Belasting van de cel.

Vrije radicalen.

Vitamine en minerale voedingsstoffen opgebruikt.

Vrije radicalen verhinderen de absorptie.

Metabolische (verouderings) eigenschappen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.