Shockwave therapie

Hands, Massage, Treatment, Fingers, Palm, Hand Massage

De Shockwave therapie Den Bosch maakt gebruik van een combinatie van fysieke massage, echografie en ultrasone therapie om tot goede resultaten te komen. De behandeling bestaat uit het uitoefenen van een fijn drukbereik op het gekozen gebied. De druk, die zacht wordt gepulseerd, is niet pijnlijk en heeft het vermogen om de vermoeide spieren langzaam van hun plaats te verplaatsen. Zodra de spieren worden bewogen, zoals bij ultrasone therapie, vinden collageenbewegingen plaats, wat uiteindelijk helpt om de patiënt van pijn te verlichten.

Zoals te zien is, is de fysiotherapiebehandeling Den Bosch een ultrasone therapiebehandeling waarbij op een niet-invasieve manier pijnverlichting en ontspanning wordt bereikt bij mensen met chronische rugpijn. TheUltrasound (echografie kan ook bekend staan ​​als oppervlakkige echografie of TENS).

Zwangere vrouwen mogen dit type behandeling niet op hun baby's laten uitvoeren. Het vereist schriftelijke toestemming van de ouders. Het wordt zowel bij de moeder als bij de baby gedaan, omdat beide verschillende lichaamsbouw hebben en een verbeterde fysiotherapiebehandeling nodig zou hebben.

Fysiotherapie Den Bosch werkt door veilige trillingsenergie in het lichaam te brengen, waarbij de druk geleidelijk toeneemt naarmate de behandeling vordert. De druk is altijd laag en de energie bereikt nooit een niveau dat ongemak veroorzaakt. Het proces kan tussen de 45 minuten en een uur duren.

Meestal worden mensen, voordat ze de behandeling ondergaan, getest om te kijken of ze fysiek en mentaal in staat zijn om de behandeling aan te kunnen. In sommige gevallen draaien mensen met hun ogen om te zien of ze de energie kunnen voelen en of de druk sterk genoeg is om ze ongemakkelijk te maken. Na het wissen van de screening bereiden mensen zich voor om de energietherapie te ondergaan.

De meeste mensen beginnen met het gebruik van de trillingsenergie die door de machine wordt uitgestraald, een die geen pijn doet en die een ontspannend effect heeft. Langzaam neemt de druk toe totdat het oncomfortabel wordt. De machine kan door de arts worden aangestuurd om te worden gebruikt op specifieke lichaamsdelen waar onvoldoende energie aanwezig is.

Nadat de machine werkt, gaat de energie langzaam van de machine naar de persoon, beginnend bij de hiel en verder naar de doelspieren. Omdat mensen niet verdoofd zijn, zullen ze tijdens het proces geen ongemak ervaren. Ze voelen zich eerder op hun gemak en ontspannen. De energie begint bij de hiel en werkt langzaam van de hiel naar de tenen, in fasen. De energie brengt zachtjes verlichting voor de vermoeide en gespannen spieren van de persoon. Omdat mensen tijdens het proces geen overtollige calorieën opnemen, worden ze niet geconfronteerd met extra belasting en ongemak, in tegenstelling tot in het geval van ultrasone therapie.

Misschien wel het meest aantrekkelijke aan dit type behandeling in vergelijking met andere is dat er geen operatie nodig is en het maximale comfort voor de patiënt biedt. Het wordt beschouwd als een veilige techniek in vergelijking met andere en brengt geen risico's met zich mee voor postoperatieve complicaties. Het maakt gebruik van ultrasone technologie om de energieviscce te leveren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.