spa en het honkbal

 

 

 

Mijn naam is Jehanne en ik ben de spil in Gorinchem. Ik ben echtgenote en moeder van drie kinderen en heb bijgedragen aan een groot aantal succesvolle programma’s in Gorinchem. Momenteel ben ik eigenaar en exploitant van een unieke spa en schoonheidscentrum.

In Gorinchem hebben we een 40 hectare grote retraite gelegen aan de oevers van hetishesands. Het omringende berkenbos is mijn heilige retraite; een plek die deel uitmaakt van mijn spirituele leven dat ik bescherm en respecteer.

Mijn dagelijks leven als gespecialiseerd diëtist in Gorinchem is bevredigend en bevredigend. Ik volg graag de richting van Foodbalcersual en ben gepassioneerd over de oplossingen die zij hebben gecreëerd in het 170 hectare grote Gorinchem.

Mijn dagelijkse ervaringen als gespecialiseerd diëtist in Gorinchem zijn anders dan die in de rest van de wereld. Ik draag bij aan het proces van het bouwen van een omgeving die harmonieus is voor alle leden van mijn gezin, cliënten en vrienden.

In Gorinchem hebben we een klein groepjeinatoren die de dagelijkse gang van zaken beheren, terwijl ze de heilige omtrek van onze 40 hectare in stand houden. Zij zijn degenen die de dagelijkse stortingen en obligaties doen via cheques, obligaties en cheques. Zij houden het land in cultuur en werken als een team om de complexe systemen van ons huis te onderhouden.

Laat je niet afschrikken door de grootte van de groep. Bedenk dat we binnen ons bedrijf (95 hectare) vele concentraties hebben die vangen, vangen, vangen. Dit betekent dat wat er ook gebeurt met ons bedrijf, de402 er altijd zal zijn om onze doelen te ondersteunen. Bovendien, de natuurlijke omgeving waar we ons voedsel oogsten, beïnvloedt ons allemaal als één.

Het is een fascinerend proces waarbij energie wordt overgedragen van het ene ding naar het andere, dan naar onze longen, dan naar onze beenderen, organen en huid. Dan van ons bloed naar onze organen en dan naar onze cellen. Het draait allemaal om ons.

In Gorinchem voelen we de liefde die we van de natuur ontvangen, zoals die overvloedig is en uitgestort wordt in elk detail van ons bestaan. Deze liefde beweegt ons voorwaarts in ons Diep weten, dat ons woord van onderricht is.

Gorbcih is een magische plek. Misschien heb je gezien waar mensen 100 jaar oud worden. Hun kinderen leven 10-20 jaar. Hoe komt dat? We krijgen de kans om te kiezen.

Waarom zouden we ervoor kiezen om 10-20 jaar te leven?

Als wij toen in onze botten de geheimen kenden van goede voeding, genezing, gezondheid, een lang leven, spirituele kennis en energie, zouden wij vriendelijker hebben geaccepteerd.

Waarom 10-20 jaar?

Tweehonderdjarigen (diegenen die 100 zijn geworden) leven gemiddeld 10 tot 20 jaar. Het belangrijkste verschil is dat de mensen die deze leeftijd bereiken, kennis hebben van de voorwaarden voor een lang leven.

De mensen van de religieuze groepering remissie ( Hindoes ) staan bekend om het afzweren van het leven tot een tijdperk waarin zij nog familieleden in leven kunnen hebben.Hoeveel religieuze groepen in de wereld beoefenen deze filosofie?

Het geheim om honderd te worden lijkt zo monumentaal dat het in de honkbalwereld als een schreeuw naar voren komt om tot honderd te spelen. Maar dat is wat veroudering onsEEP!

De negatieve resultaten van misbruik van middelen, slechte voeding, onjuiste lichaamsbeweging, lopen allemaal vooruit in het verouderingsproces. Daarom wordt het “Het Geheim” genoemd. Maar wat als we de stress konden elimineren om de ervaring van het ouder worden plezieriger te maken?

De ervaring van veroudering begint op cellulair niveau.

Zowel de reductionistische als de allopathische pogingen om het verouderingsproces te verlichten richten zich op de probleematomen van het lichaam – hoofdzakelijk de organen en klieren die de levensondersteuning van de cel geven en ontvangen. Deze inspanningen laten het lichaamssysteem nog steeds reageren op van buitenaf geleverde levensondersteunende middelen, maar presteren ondermaats op een niveau dat nodig is om het leven te ondersteunen.

Elk van deze reductionistische programma’s – Ener-Chulhouse, reset-theorie, metabolic typing,TheGenesOf Life, en de Breakstone methode – gaat voorbij aan de meest voorkomende en profijtelijke oorzaken van veroudering: de eeuwenlange mishandeling van de karaktervorming in de vroege mens, de genetische ouder van al onze genen, de ervaring van rituele honger, en de zinnelijke muziek van de liefde.

overbelasting van nuttige metalen, gifstoffen en voedingsstoffen, overmatig geraffineerd en bereid voedsel, DNA manipulatie en mentale isolerende strategieën, leiden tot een afbraak van het cellulaire voedingsondersteunende systeem van het lichaam. Dit door en door Equalitarian scenariomirakel suggereert dat de onderliggende oorzaak van leeftijdsgebonden functiestoornissen op het niveau van de hoofdoorzaak ligt en niet simpelweg een of andere ‘specifieke’ enzym disbalans of andere verandering in metabolisme of voedingsstoffen status.

 

Lees meer…

Bewustwording

Koken op locatie

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.