Wat is energie?

Het eerste symptoom dat u misschien heeft is vermoeidheid. Je bent niet energiek, maar je voelt je soms verdrietig. Je probeert dingen te doen, maar ze zijn gewoon niet interessant en het ontbreekt je aan energie. Je hebt te veel werk, te veel verantwoordelijkheid, te veel was, te veel rekeningen te betalen. Je relaties zijn kapot, je bent je verstand kwijt en je gezondheid gaat achteruit. Dit alles maakt je minder energiek dan voorheen.

In dit artikel vind je een aantal antwoorden op de vraag: Wat is energie? Ik zal je ook een verhaal vertellen van een vriend van mij die zo hard werkte, allerlei moeilijke klussen deed, en op een dag kwam hij thuis. Hij zag er erg moe uit. Dus ging hij slapen. Midden in de nacht stond hij op. Hij dronk een kopje thee en viel weer in slaap. s Morgens zei hij dat hij gewoon erg moe was. Hij had geen energie meer.

Dus, wat is energie? Het woordenboek definieert energie als het vermogen om arbeid te verrichten. Energie hebben betekent dus dat je in staat bent om te werken. Je kunt emotionele energie, mentale energie en fysieke energie hebben. Emotionele energie is de energie die je in je geest hebt en die de manier beïnvloedt waarop je je taken uitvoert en de manier waarop je anderen uitvoert. Mentale energie is de energie die je in staat stelt te denken en goed te functioneren. De energie die je hebt van je lichaam is energie in en energie uit.

Wat is energie, eenvoudigweg? Ik definieer energie als de transformerende energie die je ontvangt van je omgeving. Het is een vitale bron. Het is de energetische voedingsbron die het vlees en water levert dat je nodig hebt om je energetische zelf van brandstof te voorzien. getransformeerde energie is je levenskracht die je van je lichaam krijgt en het is essentieel dat je die blijft ontvangen.

Je vraagt je misschien af waarom het nodig is om onze energie te transformeren? Wel, de omgeving waarin we ons nu bevinden heeft veel vervuilende stoffen en gifstoffen waaraan we voortdurend worden blootgesteld, of we ons nu binnen bevinden of onnodig daarbuiten.

Het is een feit dat we te veel tijd binnenshuis doorbrengen, of het nu in onze huizen is of in kantoren. In de zomer is de hitte voldoende om ons soms binnenshuis te houden. Waarom? Omdat het zomer is en het warm en lekker is. Maar in de winter en in de koude tijden is er veel minder gelegenheid om buiten te zijn, en toch moeten we soms naar buiten, of we nu gaan picknicken, sporten of in de sneeuw spelen.

Het goede van tijd buiten doorbrengen is dat het ons echt helpt om onze batterijen op te laden, onze geest nieuw leven in te blazen en in het algemeen ons welzijn te verbeteren en ons lichaam te ontspannen.

 

 

Als we naar buiten gaan, is er een gevoel van vrijheid, een gevoel dat we iets nieuws ervaren. Er is een gevoel van energie. Of het nu het gevoel van zonneschijn is, of het gevoel van frisse lucht, het helpt ons om ons energiek te voelen en het helpt ons ook om gewicht te verliezen en ons fit te voelen.

Het gevoel van frisheid en energie kan ook worden ervaren tijdens logeerpartijtjes. Als we blijven slapen, hebben we de neiging om in een geïnduceerde slaaptoestand te geraken, waarin onze geest gewoon rondzweeft in een meestal lege en droomachtige toestand. Krijg je dat terwijl je die gemoedstoestand hoogstwaarschijnlijk niet kreeg toen je de meeste van je wakkere activiteiten deed?

Iemand die steeds minder droomt, krijgt het gevoel van een energieke toestand, een alerte geestestoestand en als je dus alert bent, ben je ook energiek. Heb je dat als je steeds minder slaapt?

Daarom, een manier om je energie te verbeteren is door je slaap te verbeteren. Hoe doe je dat? Er zijn drie goede benaderingen:

1. Verbeter je slaap door Lifestyle

Allereerst moet je je slaap mindset veranderen. Als je tegen jezelf blijft zeggen dat je wel zult slapen als je gaat slapen, dan zal je slaap minder waarschijnlijk worden. Bevestig in plaats daarvan tegen jezelf dat je vanavond naar bed gaat. Doe dit ook ’s ochtends, voordat je gaat slapen.

In het begin zul je misschien minder energie hebben, maar als je geest eenmaal getraind is om energiek te denken als je gaat slapen, dan zal je energie na verloop van tijd toenemen.

Wees echter voorzichtig, als je niet zeker weet of je slaap energiek is of niet, ga dan terug naar je normale slaaphouding (Gezicht recht, ogen dicht en niet slapen met hoofd of rug op het kussen), zodat je naar waarheid kunt melden of je slaap energiek is of niet.

2. Gezondheidssupplementen zoals Magnesium en Vitamine B kunnen helpen uw energie te verhogen. Magnesium is betrokken bij de suikerverwerking en kan daarom de insulinegevoeligheid verbeteren, terwijl Vitamine B kan helpen bij het metaboliseren van homocysteïne, een normaal bijproduct van het eiwitmetabolisme.

3.ildizan zodra u uw slaaphouding hebt verbeterd, kan ook uw energie verbeteren. Als u heel slecht slaapt, dan kan dat u de volgende ochtend nauwelijks maken. Waarom? Omdat het u moe maakt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.